Hjälper till med kontorsflytt från Stockholm.

Det är inte bara vi som har börjar komma i ordning i datorbutiken, även lokalerna runt om börjar att fyllas med saker och liv. Härom dagen hjälpte jag till med kontorsflytt från Stockholm. Det var flera kontor so legat i en byggnad inne i Stockholms stad. Lokalerna skulle tömmas och byggnaden skulle byggas om och användas till lägenheter. Företagen som låg där har köpt in sig i det stora komplexet på andra sidan vägen. Jag var färdig här och tyckte det var roligt att få hjälpa till med deras kontorsflytt. Vi kommer inte att öppna själva butiken förrän om några veckor och det är kul att se vad man får för folk som ”grannar” i området. Hittar du ingen som hjälper dig kan du få tips här på kontorsflytt i Stockholm.

Senare i dag kommer en leverans med elektronik som jag ska prismärka, sätta ut på hyllorna och även testa. Det tycker både jag och min kompanjon är viktigt, att vi vet vad det är för saker som vi säljer till våra kunder. Jag tycker den biten är den roligaste, att få pilla och greja med nya tekniska prylar. Tyvärr väcker det oftast ett stort vill ha begär men det är ju läst nu när man jobbar med det.

Bookmark the permalink.