Betong i datorbutiken!

Jag var i USA för något år sedan och såg då en disk inne i en datorspelsbutik, som var gjord i betong. Detta tänkte jag försöka få till i vår datorbutik innan den öppnar. En kompis är duktigt på att gjuta och har en massa bra verktyg för detta så jag tänkte kolla om vi kunde göra något ihop. Här får du veta mer om betong, www.betongpoolen.nu. Fördelen med att göra den i betong är att du kan göra vilka mönster du vill och det blir riktigt hållfast och coolt! Det blir också tungt så man får se till att man har ett stabilt och bra golv.

Butiken är snart klar och det är just disken och lite annat smått som ska fixas innan det är dags för det roliga, dekorera och ”pynta”. Det ska bli så kul när vi kan packa upp nya datorer och andra spelprylar på hyllorna. Om jag kommer att få som jag vill (och det tror jag) blir det glas, betong och metall. Det kanske låter kallt och ogästvänligt men jag kan lova att med alla belysningspunkter och annat, blir det perfekt för en datorbutik! The kids are going to like it! 😉

 

Bookmark the permalink.

Kommentera